Relaxen
Allereerst wil ik even zeggen dat ik het fantastisch vind dat iedereen de blog leest! Ik kan precies zien hoe vaak een verhaal gelezen is en daar word ik wel blij van!
Even een update van de laatste dagen. Zondag ben ik de hele dag enorm misselijk en duizelig geweest, ik denk vermoeidheid die eruit kwam. Deze dag heb ik dan ook alleen maar op bed gelegen.. gelukkig was het slecht weer! Oma heeft me goed verzorgd echt heel fijn!
Maandag hebben we lekker rustig aan gedaan, beetje in de sportschool gehuppeld en wat boodschapjes gedaan. Ik kreeg een mailtje dat mijn vliegticket naar New York geannuleerd was omdat Insel Air en Continental niet samenwerken. Enfin ik heb meteen een nieuw ticket geboekt, een rechtstreekse vlucht naar New York, ik zou eerst namelijk via Curacao gaan en daar 6 uur moeten wachten op de vlucht naar New York. Ook heb ik contact gehad met tante Trix uit Canada. Ze komt mij en Ciska in Niagara ophalen om 4 dagen in Toronto met haar te spenderen, echt geweldig! Ze komt ons ophalen en zet ons ook weer af op de airport! Verder heb ik 's avonds heb ik lekker pasta gekookt voor oma en mij!
Gisteren voelde ik me weer helemaal top, dat mocht gevierd worden! 's ochtends heb ik lekker liggen bakken in de zon waarna we naar de stad zijn gegaan. Er was een cruise uit Amerika aangekomen dus het was gezellig druk. We hebben koffie gedronken in een cafe en 's middags hadden we bezoek. Om ook even bij stil te staan was dat opa gister jarig geweest zou zijn, we zijn dus langs zijn graf gegaan om er bloemen op te hangen, erg fijn!
Op dinsdag gaat oma altijd met twee van haar vriendinnen eten en daar was ik natuurlijk ook van harte welkom. Voordat we daar heen reden zijn we nog even snel de stad in gegaan om een nieuwe zonnebril voor mij te kopen, mijn oude viel ineens uitelkaar van m'n kop af; krijg je met euroknallers. Ik loop er nu dus fashionable bij met mijn nieuwe ray ban aviator! Bij oma's vriendinnen hebben we lekker gegeten en gezellig gekletst.
Vandaag weer lekker sporten en even uitwaaien op het strand
See you soon!
Liefs