Lac Bay en Allergie
Hallo allemaal,
Inmiddels alweer 4 dagen geleden dat ik voor het laatst een berichtje heb gepost dus het werd wel weer eens tijd. Ik ben nu ook alweer vergeten wat we allemaal gedaan hebben haha!
Ik zal proberen alles tot in detail nog te vertellen!
Woensdag hadden we een borrel bij de overburen en de achterburen waren er ook. Het was super gezellig, ik heb daar wat leeftijdgenoten Christine en Rasmus (28 en 30) ontmoet waar ik de hele avond mee heb zitten kletsen. Dit is een stel uit Duitsland die met de vader van Rasmus en zijn vriendin mee naar Bonaire zijn gekomen. Enfin we hadden het op een gegeven moment over barbequen, Rasmus vertelde dat zij dat elke avond deden, ik zag mijn kans! Ik nodigde mezelf met oma, tante en oom uit haha en daar kan natuurlijk ook de overbuurman niet bij ontbreken (waar we op dat moment zaten te borrelen).
Zo geschiedde het dat we vrijdagavond een barbeque hadden op Duitse wijze; heel veel drank en gezelligheid. June heeft zich daar misdragen; heb voor een vermogen aan biefstukken op (en drank). De avond eindigde voor mij, het Duitse viertal en de overbuurman (John) in Kralendijk in een kroegje. En al dat gespuis moest in 1 jeep wrangler, we hingen er dus meer uit dan in!
Ik heb vreselijk gelachen met John (middelbare leeftijd), we gingen helemaal uit ons dak in de 'discotheek'.
Ik stond zaterdag op rara, geen hoofdpijn maar een ontstoken oog. Druppels erin gedaan en mijn kater uitgeslapen in de zon 's middags. Iedereen was moe dus deze dag was weinig nuttig verder.
Vanochtend stond ik op met goeie zin, we zouden lekker gaan sporten. Ik voelde alleen dat mijn oog helemaal dichtgeplakt zat, ugh nog steeds onstoken dacht ik. Ik liep naar de badkamer en schrok me de tandjes, ik leek echt een monster (zacht uitgedrukt). Mijn beiden ogen konden maar voor een kwart open, alles dik en rood! Het eerste wat door mijn hoofd schoot was; PAPAYA! Ik had zaterdag middag papaya gegeten en ik vond me het toch een partij vies! Het was overigens de eerste keer dus ik voelde dat dat de allergische reactie geweest moest zijn.
Enfin na heel veel schijfjes komkommer, en een coolpack zag ik er weer enigzins uit als een normaal monster. Ik ben naar de sportschool gegaan met die enorme kop, erg knap he June zonder make-up en met monsteroogjes in de gym! 'S middags zijn we lekker naar het strand gegaan waarvan de foto's nog volgen!
Ik ga nu lekker eten, inmiddels 20.15 hier dus verga van de honger!
Spreek jullie snel weer! dubbele knipoog;)
Liefs
Hey June.
Wat ga jij een super mooie reis maken zeg..
Nu eerst lkkr bij je oma op Bonaire geweldig.
Geniet er lkkr van, Bonaire is een super mooi eiland.
En wat vervelend dat nu precies daar een onstoken oog heb.
Heb jij weer haha.
Geniet er van meid.
Groetjes Melissa
Lieve June,
Wat leuk om al jouw mooie belevenissen te lezen. Wat zal jij het heerlijk hebben en ook zo gezellig met je oma! Super fijn. Geniet maar heel veel!
Groetjes va ons allemaal
Hoy, vanuit A'dam , zo te lezen vermaak je je wel met oma, zwemmen sporten de natuur in van alles....jammer van die ontstoken ogen.... dat is even een tropische verrassing tussendoor!? Doe je verder voorzichtig want je moet nog door de states!! Dikke knuf voor mams, veel liefs voor Marlou en Fried en voor jouw heel veel plezier verder.. oh ja Ella Mieke gaat naar Fons Vitae !!
Hartstikke leuk allemaal dat jullie mijn verhalen lezen en ook super reacties!