Long time no see
Oepsie ik heb de site een beetje laten versloffen, goed teken?!
Intussen veel te veel gedaan om nog allemaal te schrijven, maar ik ga wederom weer mijn best doen!
De achterburen (van Duitse afkomst)waren hier 2 weken lang met zoon Rasmus en partner Kristine. Ik ben heel veel opgetrokken met deze 2 wat erg gezellig en leuk was. Rasmus is hier al vaker geweest en heeft mij en Kristine heel wat mooie dingen van het eiland laten zien! Waaronder het prachtige (ugh ugh) Playa Frans, hier reden we op aanraden van John (andere buurman) heen. Door de bush en onverharde wegen kwamen we daar na een uur rijden aan, was er helemaal niks! Grappig natuurlijk maar we wilden zo graag zonnen, dus zijn naar het openbare strand gegaan!
Verder heeft hij ons de zoutpannen laten zien. Een plek waar ze zout winnen uit het zeewater om vervolgens naar de VS te verschepen voor verdere bewerking. Hier zijn ook veel flamingo’s te zien (helaas hebben wij er maar weinig gezien).
De dag erop zijn we naar Klein Bonaire gegaan, zoals de naam al doet vermoeden een klein stukje onbewoond land. Hier hebben we heerlijk in de zon liggen bakken en in de prachtige zee gezwommen! Klein Bonaire is een trekpleister voor duikers, zelfs een van de mooiste plekken ter wereld om te duiken! Ik ga er vrijdag nog een keer heen om te snorkelen, er schijnen veel schildpadden en zeepaardjes te zijn!
Verder was er veel stress omtrent onze volgende bestemming; New York. Zoals ik misschien (ik weet het niet eens meer) al eerder had verteld is de vlucht gecanceld. Dit bezorgde me veel uitzoek werk omdat Ciska en Tamara allebei om 16.00 aankomen in New York en ik wilde natuurlijk wel een beetje rond die tijd ook aankomen. Dit lukte helaas niet omdat er maar 1 keer per dag een vlucht vanuit hier gaat. Gelukkig heb ik een andere vlucht gevonden, wel duurder natuurlijk maar daar is niets aan te doen. Denk je dit probleem opgelost te hebben, krijg ik het volgende aan m’n hoofd; onze accomodatie is gecanceld door de host (7 dagen voor vertrek). Aangezien we een perfecte locatie en prijs hadden baalde ik ernorm. Ik wilde de meisjes niet onthouden dus heb Ciska en Tamara meteen gesmst. Omdat Ciska en ik heel erg veel contact hebben gehad met een aantal hosts schoot me te binnen om deze opnieuw te benaderen. Na 3 dagen had ik een ander super appartement geregeld, wel verder van de stad maar daar namen we genoegen mee. Helamaal blij kon ik weer genieten van mijn vakantie hier, totdat… ik een mail ontving van de nieuwe host, hij kon ons maar onderbrengen tot 5 april en niet tot de geplande 8! GODMILJAAR! Het lijkt wel of ik niet naar New York mag!
Opnieuw stress stress. We hadden besloten om dan maar alles aan te grijpen want met nog maar 4 dagen te gaan moesten we nu echt iets hebben. Ik zocht op allemaal flut sites maar je gelooft het niet, zelfs vieze oude hostels met kakkerlakken zaten VOL! Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven totdat zich gister ineens een nieuwe host aanmeldde. Ik bekeek zijn appartement en mailde hem meteen, het was perfect! 20 minuten lopen van times square, 10 minuten naar central park, wat wil je nog meer! Omdat we allang blij waren met iets, verwachtten we niks meer maar dit is echt een gift uit de hemel! De jongen mailde me een aantal keren; hij heeft nieuwe lakens voor ons gekocht, hij legde uit hoe de sleutel werkte want hij is er zelf niet, hij introduceerde me aan zijn vrienden (kreeg zelfs de telefoonnummers) zodat als we de stad eens goed wilde zien met een local dat kan, hij vroeg zelfs wat we drinken zodat we niet aankomen in een huis met lege koelkast! Fantastisch toch!?
Nu kunnen we alledrie weer met een gerust hart gaan slapen. Ik ben nog maar 2 dagen in Bonaire dus ga er nog lekker van genieten!
Ik spreek jullie weer in New York!
Dikke kus van mij en oma
Leuk om je verhalen te lezen June! Tegenslagen horen erbij maar het komt altijd goed :) geniet nog even op Bonaire en dan NYC! Jaloers, haha! xxx
Achter iedere gesloten deur opent zich weer een nieuwe ! Wel oppassen met al te mooie beloftes he...nieuwe lakens, drank in de koelkast...vrienden die je de stad laten zien...uhhh ik blijf je pappa en misschien iets te bezorgd. Hou ons op de hoogte maar bovenal geniet van vrienden, de stad en de mensen. Dikke kus Pappa
He meid,
Zo te horen heb je het goed naar je zin, gelukkig maar.
En wat een gedoe eerst je vlucht toen je accommodatie nauw nauw nauw, het zat even niet mee.
Gelukkige heb je alles weer goed voor mekaar zelf een jongen die nieuwe lakens voor je koopt en drank in de koelkast zet, nauw beter kan je het niet hebben.
En jij gaat gewoon naar NEW YORK ik ben jaloers.
Geniet er van meid, ik kijk uit naar je nieuwe blog.
Liefs, Melissa (Malta maatje)
xxxx