San Francisco and Miami
Oeps ik durf al bijna niet meer in te loggen op de site uit angst dat ik geweigerd word wegens wangedrag!
Zit nu op de bank/ ons bed in Miami te wachten op Ciska die aan het douchen is en de badkamer heeft afgesloten dus even een moment van niks doen. Ik ga het dan ook kort houden want ik wil slapen.
Anyway in San Francisco slechte start, geen verblijfplaats dus in een hotel gebivakkeerd, te duur en ranzig! uiteindelijk een meisje gevonden via Airbnb waar we uit nood op de bank konden crashen en later een eigen kamer kregen. Dit was Yuliya een russisch meisje en haar vriend Ben chinees/japans. Wat een ontzettend leuke mensen, echt vrienden geworden! We missen ze nu dan ook enorm
Yuliya kende mensen in Miami dus we hadden gelijk al een gratis verblijfplaats gescoord in Miami voor een week. Plannen waren om vanuit San Francisco naar Los Angeles af te reizen maar ook daar hadden we problemen met het vinden van een verblijfsplaats dus we hebben besloten om wat langer in San Francisco te blijven en om wat eerder naar Miami te gaan.
Mijn verhaal werd even verstoort door een van onze huisgenoten die gezellig kwam doen. Ik vind het hier namelijk echt heel gezellig, we zitten bij 3 russische jongens. Een van hen heeft geen baan dus we worden overal heengebracht en ze zijn echt heel aardig voor ons!
Ik ga nu slapen Ciska is van de badkamer dus ik kan mijn tandjes poetsen!
Goodnight!
Wat fiksen jullie dat toch allemaal goed! Respect haha :D Have fun!! xxx